MENU SLUIT

HERBESTEMMING PAKHUIZEN

Afgelopen week ben ik op bezoek geweest bij de samengevoegde pakhuizen in Dordrecht. De werkzaamheden aan de woning vorderen gestaag en je kan zien dat de eigenaar zijn ziel en zaligheid in de verbouwing brengt.

De impact van de vides en de zichtlijnen is zichtbaar en maakt de beleving van de woning nu al bijzonder. Wij zijn benieuwd naar eindresultaat.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bel Victor Kooijman op 06-44582583
architectuur, renovatie, herbestemming
architectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemmingarchitectuur, renovatie, herbestemming

Share your thoughts