MENU SLUIT

Werkwijze Normaalkracht

Normaalkracht is een ontwerpbureau voor ruimtelijke projecten. Wij helpen bij bouwkundige vraagstukken, maar adviseren ook over afwerking, styling en corporate identity. Wij zijn creatieve doorpakkers, en werken graag samen met klanten die ons inspireren. Ons doel is om mooie, krachtige projecten op te leveren. Wij willen dat onze klanten trots zijn op het behaalde resultaat.

ONS BUREAU

In 2017 is Normaalkracht opgericht door Sander van Lanen en Victor Kooijman. Wij hebben onze bureaus samengevoegd en daarmee meer dan 30 jaar kennis gebundeld. Daarmee kunnen we onze klanten en hun ruimtelijke vraagstukken nog beter bedienen. Met enthousiasme en gedrevenheid ontwikkelen we ons bedrijf en realiseren we waardevolle en duurzame samenwerkingen.

ONZE VISIE

Bij Normaalkracht ontwerpen we voor mensen. Wij streven naar de meest optimale leef- en werkomgeving. Daarvoor analyseren wij het ruimtegebruik, de context, en de interactie tussen de gebruikers van het gebouw. Het helpt ons een gezonde en prettige omgeving te realiseren voor een comfortabel verblijf. Met de juiste bouwkundige en installatietechnieken, het beperken van energiegebruik en met circulaire materialen kunnen wij die gezonde omgeving realiseren. Wij voelen de verantwoordelijkheid voor het houdbaar maken van de wereld en pakken onze rol in de samenkomst van duurzaamheid en esthetica

WERKZAAMHEDEN

Normaalkracht bedenkt concepten, ontwerpt en begeleidt de uitvoering van o.a. kantoren, hotels, horeca, retail, woningen en tentoonstellingen.