MENU SLUIT

Werkwijze Normaalkracht

NORMAALKRACHT biedt een multidisciplinaire aanpak voor ruimtelijke projecten. Wij bieden creatieve doorpakkers, karakters die elkaar respecteren en verrijken en bovenal op elkaar ingespeeld zijn. Met als doel goed werk leveren en de continuïteit waarborgen van de fijne samenwerking en kruisbestuiving met onze opdrachtgevers.

NORMAALKRACHT is ontstaan uit een samenwerking van drie professionele organisaties uit Den Haag. Architectenbureau Kooijman, Ruimtelijk Ontwerp Bureau So-Studio en Innovatie Strateeg Vincent Barnhard. De mix van vijfenveertig jaar creatieve werkervaring is een vruchtbare voedingsbodem voor een gedeelde visie en projectaanpak. Het bepaalt de meerwaarde voor de gekoesterde relaties.

RUIMTELIJK ONTWERP +

NORMAALKRACHT biedt ruimtelijke ontwerpers maar ook andere disciplines. Geeft vorm aan ruimten, dromen en belevingen. Ontwerpt, begeleidt en bedenkt concepten voor o.a. kantoren, hotels, horeca, retail, woningen en tentoonstellingen. NORMAALKRACHT heeft als kerndoelstelling de leefomgeving beter en mooier te maken. In haar ontwerp staat de gebruiker vanzelfsprekend centraal.

TURN KEY AANPAK

NORMAALKRACHT kan projecten van kop tot staart ontwikkelen, ontwerpen en begeleiden. Zij werkt samen met multidisciplinaire professionals waarmee zij projecten van strategie tot ontwerp tot en met oplevering in goede banen leidt.

BETEKENISVOL

NORMAALKRACHT bedenkt concepten en maakt ontwerpen die betekenis geven. Zij wil prikkelen. Vindt het belangrijk om goed naar de wereld om haar heen te kijken en zich te verwonderen: waarom zijn de dingen zoals ze zijn en hoe kan NORMAALKRACHT die verbeteren?

PROJECTMATIG

NORMAALKRACHT projecten worden in een team behandeld onder leiding van een projectcoördinator of projectmanager. Het aanspreekpunt voor de relatie,  architecten, kostendeskundigen, tekenaars en bestekschrijvers en andere betrokkenen. De NORMAALKRACHT procesvoering bevordert structuur, informatiedeling, samenwerking en kruisbestuivingen. Een stimulerende projectmethodiek met bijbehorende toolsets die kwaliteit van ontwerp tot oplevering borgt.