Werkwijze Normaalkracht

Normaalkracht is een innovatief ontwerpbureau gespecialiseerd in ruimtelijke projecten. Wij bieden niet alleen oplossingen voor complexe bouwkundige vraagstukken, maar leveren ook deskundig advies op het gebied van afwerking, styling en corporate identity. Als creatieve doorpakkers werken wij samen met klanten die ons inspireren en uitdagen om onze grenzen te verleggen. Ons primaire doel is het realiseren van esthetisch en functioneel krachtige, duurzame projecten. Wij streven ernaar dat elke klant trots kan zijn op het eindresultaat, en we zetten ons in om elk project tot een succes te maken, ongeacht de complexiteit of omvang.

ONS BUREAU

Normaalkracht werd in 2017 opgericht door Sander van Lanen en Victor Kooijman. Door onze bureaus te combineren, hebben we meer dan 30 jaar expertise samengebracht, waardoor we optimaal in staat zijn onze klanten en hun complexe ruimtelijke vraagstukken te bedienen.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door een onverminderd enthousiasme en een continue drang naar innovatie. Wij zetten ons volledig in om de nieuwste ontwikkelingen in de architectuurwereld te volgen en te integreren in onze projecten. Dit stelt ons in staat om steeds weer grenzen te verleggen en krachtige ontwerpen te realiseren die niet alleen aan de huidige, maar ook aan toekomstige behoeften voldoen.

ONZE VISIE

Bij Normaalkracht staat het ontwerp voor mensen centraal. Wij zijn toegewijd aan het creëren van optimale leef- en werkomgevingen die niet alleen functioneel, maar ook comfortabel en esthetisch verantwoord zijn. Door nauwgezet het ruimtegebruik, de context en de interactie tussen de gebruikers te analyseren, ontwikkelen we omgevingen die gezondheid en welzijn bevorderen.

Met de juiste bouwkundige en installatietechnieken, het beperken van energiegebruik en met circulaire materialen kunnen wij die gezonde omgeving realiseren. Wij voelen de verantwoordelijkheid voor het houdbaar maken van de wereld en pakken onze rol in de samenkomst van duurzaamheid en esthetica. Wij streven ernaar om met onze ontwerpen een positieve impact te maken, niet alleen voor de huidige, maar ook voor toekomstige generaties.

WERKZAAMHEDEN

Bij Normaalkracht specialiseren we ons in het ontwikkelen van innovatieve ontwerpconcepten en architectonische oplossingen voor een breed scala aan bouwprojecten, waaronder kantoorruimtes, hotels, restaurants, winkels, residentiële woningen en tentoonstellingsruimten. Onze expertise en methodische aanpak zorgt ervoor dat we al in een vroeg stadium een grondig begrip ontwikkelen van zowel de uitdagingen als de mogelijkheden die elk project met zich meebrengt, evenals de unieke behoeften van elke klant.

Deze benadering zorgt voor een gestroomlijnd projectverloop en helpt onvoorziene uitdagingen tijdens de realisatiefase te minimaliseren, dit schept zekerheid en vertrouwen. Onze aanpak is erop gericht om elk project van begin tot eind nauwkeurig te monitoren, wat ons een betrouwbare partner maakt voor al uw architectonische en interieur ontwerpbehoeften.