MENU SLUIT

Werkwijze Normaalkracht

NORMAALKRACHT is een ontwerpbureau voor ruimtelijke projecten. Wij helpen bij bouwkundige vraagstukken, maar adviseren ook over afwerking, styling en corporate identity. Wij zijn creatieve doorpakkers, en werken graag samen met klanten die ons inspireren. Ons doel is om mooie, krachtige projecten op te leveren. Wij willen dat onze klanten trots zijn op het behaalde resultaat.

NORMAALKRACHT is ontstaan uit een samenwerking van drie professionele organisaties uit Den Haag. Architectenbureau Kooijman, Ruimtelijk Ontwerp Bureau So-Studio en Innovatie Strateeg Vincent Barnhard. De mix van meer dan veertig jaar creatieve werkervaring is een vruchtbare voedingsbodem voor een gedeelde visie en projectaanpak.

RUIMTELIJK ONTWERP +

NORMAALKRACHT bestaat uit een team van architecten, projectmanagers en interieurarchitecten.  Normaalkracht ontwerpt, begeleidt en bedenkt concepten voor o.a. kantoren, hotels, horeca, retail, woningen en tentoonstellingen.

TURN KEY AANPAK

NORMAALKRACHT kan projecten van kop tot staart ontwikkelen, ontwerpen en begeleiden. Zij werkt samen met multidisciplinaire professionals waarmee zij projecten van strategie ,ontwerp tot en met oplevering in goede banen leidt.

PROJECTMATIG

NORMAALKRACHT projecten worden in een team behandeld onder leiding van een projectcoördinator of projectmanager. Het aanspreekpunt voor de relatie,  architecten, kostendeskundigen, tekenaars en bestekschrijvers en andere betrokkenen. De NORMAALKRACHT procesvoering bevordert structuur, informatiedeling, samenwerking en kruisbestuivingen. Een stimulerende projectmethodiek met bijbehorende toolsets die kwaliteit van ontwerp tot oplevering borgt.