MENU SLUIT
  Loading posts...
 • DE STARING EN DE VONDEL

  De laatste loodjes worden opgepakt. Bij De Staring zijn de bestaande kozijnen van het trappenhuis al gewrapped en wordt de stoep nog door de gemeente opgehoogd. Bij De Vondel is het juist andersom! Als deze punten zijn opgelost en de namen van beide complexen op de gevels zijn geplaatst is het werk gereed. Wij zijn…

 • Een nieuw bedrijfsrestaurant

  Momenteel zijn we een nieuw concept aan het uitwerken voor een bedrijfsrestaurant op een leuke locatie in Nieuwegein. Laagdrempelig, het markt gevoel,Ā  mooie, gezonde producten in een fijne ambiance. We zitten midden in het proces, Covid 19 vraagt om de nodige aanpassingen die we nu aan het uitwerken zijn, maar het concept is al top!…

 • Anderhalve meter quickscan

  Anderhalve meter economie We ontkomen er niet aan, de anderhalve meter economie is een feit, en dat blijft het zeker nog voor een periode. Corona heeft ons leven op zijn kop gezet. Het wordt een tijd waarin we met zijn allen moeten wennen aan andere vormen van interactie op de werkvloer, in het restaurant, op…

 • Interview met Remon Rijndorp, Whitewood

  Ready, set, action! Vorige week hebben we een heel leuk interview afgenomen met Remon Rijndorp van Whitewood, over de goede samenwerking die wij al jaren hebben. Dit interview zal binnenkort te zien zijn op onze website. Hier zijn de audiovisuele experts Anton en Gerard druk bezig met het opstellen van de setting.  

 • Kantoor voor Vuicon Engineering

  Een sterke vertaling van de identiteit van Vuicon Engineering naar hun kantoorgebouw en werkplaats op een talud aan de snelweg. Een mooi en krachtig ontwerp. Wil je meer weten over onze werkwijze? Bel Victor Kooijman op 06-44582583.

 • MAKE-OVER GALLERIJ FLATS PAPENDRECHT

  De uitvoering van de make-over door Rutges Vernieuwt nadert zijn voltooiing. De door NORMAALKRACHT ontworpen entrees en stijgpunten geven het gewenste markante beeld. In het begin van het nieuwe jaar staat er twee gebouwen waar wij trots op zijn. Wil je meer weten over onze werkwijze? Bel Victor Kooijman op 06-44582583

 • Lunchcafe Curcuma Bij de laatste 10 genomineerden voor ‘Verkiezing Leukste Restaurant 2019’

  Ontwerp inrichting door Normaalkracht šŸ˜‰ Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door LunchcafĆ© curcuma Gouda (@curcumagouda) op 4 Feb 2019 om 3:29 (PST)

 • MAKE-OVER BOERENWONING

  Een open leefruimte met een heerlijke relatie met de tuin. De functionele uitbouw wordt vervangen door een modern open volume. Het zicht naar de tuin en de weilanden en van buiten naar binnen is optimaal en maakt het gewenste gebruik mogelijk.

 • MAKE-OVER BOEREN WONING

  Voor een super leuke woning op een heerlijke locatie bij weilanden mogen wij het ontwerp maken voor een volledige make over.

 • VERBOUWING WONING BENOORDENHOUT DEN HAAG

  Een mooie, grote woning moet worden aangepast aan de moderne levensstijl van de nieuwe bewoners. Wij hebben een grote open leefruimte gecreƫerd dat uit te breiden is naar het terras en de tuin. De opdrachtgevers zijn verrast met mooie indelingen en zichtlijnen. Zij hebben ons de ruimte gegeven mooie gebaren te maken en en fijne woning te creƫren.