MAKE OVER GALLERIJ FLATS PAPENDRECHT

Normaalkracht heeft twee versleten flats zonder duidelijke entrees, in Papendrecht, een nieuwe uitstraling gegeven.

Aan het trappenhuis hebben wij een hal met lift toegevoegd. Deze hal is open en ruim dat het entreegebied overzichtelijk en prettig maakt. Het trappenhuis en de nieuwe lift zijn als één volume ontworpen wat samen met de luifel de entree een duidelijk eigen gezicht geeft. De nieuwe volumes en de kopse zijden van de flats zijn voorzien van steenstrips met een uniek patroon.  Hierdoor ontstaat een samenhangend beeld en krijgt elke flat een eigen identiteit

De flats krijgen een fraaie uitstraling en het gebruiksgemak worden door het ontwerp enorm verbeterd. Dit tot grote tevredenheid van de bewoners en de buurt. De vergunning is ingediend en samen met de opdrachtgever Woonkracht10, aannemer Rutges Vernieuwt en natuurlijk bewoners kijken wij uit naar de volgende fase!

Wil je meer weten over “MAKE OVER GALLERIJ FLATS PAPENDRECHT”? Bel Victor Kooijman op 06-44582583

  

 

Share your thoughts