MENU SLUIT

Tentoonstelling “Dit heilzaam toezigt” in de Tweede Kamer

Normaalkracht heeft het ontwerp gemaakt voor de succesvolle  tentoonstelling ‘Dit heilzaam toezigt” in het Onderwijs Museum, en nu wordt het succes geprolongeerd, want de tentoonstelling is neergestreken in de Tweede Kamer.

Al bij het ontwerp is rekening gehouden met de mogelijkheid dat de tentoonstelling op verschillende plekken zou komen te staan. De robuuste tentoonstellingselementen kunnen tegen een stootje en zijn modulair; binnen een halve dag stond alles op de plek waar het moest staan!

Wij zijn dan ook bijzonder trots op het feit dan een van die locaties de Tweede Kamer is geworden. Een hele mooie plek voor een politiek relevant onderwerp; de staat van het onderwijs in Nederland, 200 jaar onderwijs verslaglegging door de Inspectie van het Onderwijs.

Wilt u meer weten over de tentoonstelling “Dit heilzaam toezigt”? Bel Sander van Lanen op 06-14268955

 

Share your thoughts