MENU SLUIT

VERBOUWING WONING BENOORDENHOUT DEN HAAG

Momenteel wordt deze mooie, grote woning aangepast aan de moderne levensstijl van de nieuwe bewoners, een jong dynamisch gezin. Zij willen een centrale woonkeuken, een verdieping voor de ouders en één voor de kinderen.

Op de begane grond hebben wij een grote open leefruimte gecreëerd dat uit te breiden is naar het terras en de tuin. De hoofdslaapkamer, met eigen ruime badkamer en kleedruimte, is vergroot en heerlijke ruim en luxe geworden. De kinderen hebben daarboven hun rijk gekregen. Slaapkamers, badkamer en een vette, lichte speelzolder on top.

De opdrachtgevers zijn verrast met mooie indelingen en zichtlijnen. Wij hebben de ruimte gekregen mooie gebaren te maken en zo fijne woning te creëren voor het gezin.

De uitvoering nadert zijn einde. We zijn benieuwd naar het eind resultaat!

      

 

 

Share your thoughts