MENU SLUIT

Entree kantoorgebouw Herculesplein

Het kantoorgebouw Herculesplein heeft een nieuwe entree en nieuw ingerichte entree zone.Daarmee wordt de laatste stap van ons ontwerp voor de nodige verbeteringen van de entree en de verkeersstromen afgerond.

Samen met onze gerealiseerde ontwerpen voor het Meetingcentre met Office Improvers  en de Koffiebar van Vascabelo is de begane grond van het kantoren complex getransformeerd tot een overzichtelijk en prettig gebied. Een enorme verbetering voor het kantorencomplex wat we hebben mogen ontwerpen voor Whitewood.

Wil je meer weten over verbeteringen van het kantorencomplex? Bel Victor Kooijman op 06-44582583

vergadercentrum, verbouwen, interieur, architectuurvergadercentrum, verbouwen, interieur, architectuurvergadercentrum, verbouwen, interieur, architectuur

Share your thoughts