MENU SLUIT

Anderhalve meter quickscan

Anderhalve meter economie

We ontkomen er niet aan, de anderhalve meter economie is een feit, en dat blijft het zeker nog voor een periode. Corona heeft ons leven op zijn kop gezet. Het wordt een tijd waarin we met zijn allen moeten wennen aan andere vormen van interactie op de werkvloer, in het restaurant, op de sportvereniging en op al die plekken waar we contact hebben met elkaar.

Wij krijgen veel vragen van onze klanten hoe de anderhalve meter economie kan worden omgezet in een werkbare situatie op kantoor, in de winkel of in de lunchroom.

Anderhalve meter quickscan

Op basis van die vragen hebben wij onze anderhalve meter quickscan ontwikkeld. Samen werken we een strategie uit die het beste past bij jouw organisatie. We kijken naar de huidige indeling en komen met de meest effectieve en budgetvriendelijke indelingsoplossingen voor de korte termijn.

Lange termijn

Uiteraard zijn oplossingen op de korte termijn noodzakelijk om de veiligheid te waarborgen, maar Covid-19 gaat een aantal zaken fundamenteel veranderen. Hoe gaan we in de toekomst met elkaar om in de openbare ruimte? Hoe waarborgen we op de lange termijn de veiligheid op plekken waar we samenkomen, heeft de kantoortuin nog relevantie, of de koffiehoek? Ook daar kunnen wij als creatieve ruimtelijke denkers samen antwoorden op vinden. 

 

Heb je interesse of wil je meer weten over de anderhalve meter quickscan, neemt u dan contact op met Sander van Lanen, op nummer 0614268955

 

Share your thoughts