Pitch: VIS-à-VIS Museum Vlaardingen

 

Museum Vlaardingen heeft NORMAALKRACHT en Willemijn Ontwerpt uitgenodigd om mee te pitchen voor het ontwerp en de begeleiding van de  semi-permanente tentoonstellingsruimtes in het Nieuwe museum te Vlaardingen. Hierbij fragmenten uit onze presentatie:

Concept: VIS-à-VIS: Ontmoetingen met Vlaardingen en een knipoog naar het visserijverleden:SOstudio_vis1BELEVING: objecten worden tot leven gewekt en hun verhaal wordt verteldSOstudio_visVERTELLERS: ontmoet de verhalenvertellers en stap even in hun huidvisual7_restaurant_ontmoeting_WROUTING: blauwe draadvisual4_entree_WTHEATER: op zoek naar de kern van een goed verhaal: intriges,visual6_wandtheater_Wbedrog, liefde, verdriet, passie, vriendschap, eenzaamheid…Wij vertalen de verhalen van het museum naar een spannende detective, een onmogelijke liefdes-mythe, een sprookje met spierballen,of een queeste van verlangen…We werken met decors, acteurs, schrijvers, meubelmakers, aannemers en audio visuele bedrijven om een complete museale ervaring te krijgen…

Share your thoughts