Dutch Design Week 2013

Ja hoor, hij is er weer, ondertussen alweer de de 12e editie van Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven, met dit jaar als thema Now Future. Hier  kun je met eigen ogen zien hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Slimme oplossingen en inventief ontwerp bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien.

“Vanaf 19 oktober staan de deuren naar de toekomst open in een stad die negen dagen lang gonst van vernieuwing en de creatieve energie. Laat je inspireren door het nieuwste werk van meer dan 1500 ontwerpers, ontmoet de makers en beleef de schoonheid en de kracht van Dutch design van op de eerste rang.” aldus het persbericht..

NORMAALKRACHT heeft er in ieder geval erg veel zin in, altijd leuk om inspiratie op te doen en bekenden te ontmoeten.

campaign_image

 

Share your thoughts