MENU SLUIT
  Loading posts...
 • Lunchcafe Curcuma Bij de laatste 10 genomineerden voor ‘Verkiezing Leukste Restaurant 2019’

  Ontwerp inrichting door Normaalkracht 😉 Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door LunchcafĂ© curcuma Gouda (@curcumagouda) op 4 Feb 2019 om 3:29 (PST)

 • MAKE-OVER BOERENWONING

  Een open leefruimte met een heerlijke relatie met de tuin. De functionele uitbouw wordt vervangen door een modern open volume. Het zicht naar de tuin en de weilanden en van buiten naar binnen is optimaal en maakt het gewenste gebruik mogelijk.

 • MAKE-OVER BOEREN WONING

  Voor een super leuke woning op een heerlijke locatie bij weilanden mogen wij het ontwerp maken voor een volledige make over.

 • VERBOUWING WONING BENOORDENHOUT DEN HAAG

  Een mooie, grote woning moet worden aangepast aan de moderne levensstijl van de nieuwe bewoners. Wij hebben een grote open leefruimte gecreëerd dat uit te breiden is naar het terras en de tuin. De opdrachtgevers zijn verrast met mooie indelingen en zichtlijnen. Zij hebben ons de ruimte gegeven mooie gebaren te maken en en fijne woning te creëren.

 • MAKE OVER GALLERIJ FLATS PAPENDRECHT

  Normaalkracht heeft twee versleten flats zonder duidelijke entrees, in Papendrecht, een nieuwe uitstraling gegeven. Het gebruiksgemak worden door het ontwerp enorm verbeterd. De vergunning is ingediend en samen met de opdrachtgever Woonkracht10, aannemer Rutges Vernieuwt en natuurlijk bewoners kijken wij uit naar de volgende fase!

 • Tentoonstelling “Dit heilzaam toezigt” in de Tweede Kamer

  Normaalkracht heeft het ontwerp gemaakt voor de succesvolle tentoonstelling ‘Dit heilzaam toezigt” in het Onderwijs Museum, en nu wordt het succes geprolongeerd, want de tentoonstelling is neergestreken in de Tweede Kamer.

 • garage rotterdam multifunctioneel

  Garage Rotterdam

  Een particulier opdrachtgever van De Verbouwregisseur wil een grote garage. Het volume moet samen met de woning een fraai geheel worden. De afstemming met het bestemmingsplan en de welstandsnota levert echter de nodige problemen. We hebben de uitgangspunten en de regelgeving geanalyseerd en de welbekende neuzen in een richting gekregen. De wensen hebben we in…

 • Nieuwe Sportaccommodatie in A’dam

  We zijn momenteel druk bezig met het ontwerp van de mooiste sport- en gezondheidsaccomodatie in Amsterdam genaamd Actum! Actum is de manifestatie waar gezondheid in kennis, kunde en kwaliteit tot leven komt. Actum staat voor actie: kom in actie voor een gezonde leefstijl, actief veranderen naar persoonlijke balans, acte; het doen, daden en verrichten. Samen…

 • Opening lunchcafĂ© Curcuma

  Afgelopen weekend waren wij bij de officiĂ«le opening van het nu al succesvolle biologische lunchcafe ‘Curcuma’ waarvan wij de inrichting hebben ontworpen. Curcuma, ofwel geelwortel, verwant aan gember, is een plant met een mooie bloem en allerlei gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het thema plantaardig/ herbarium hebben we uitgewerkt in een driedimensionaal vormgevingsconcept. Hier wat foto’s van de opening.…

 • Restyling Lloyds Banking Group te Amsterdam

  Drie jaar geleden heeft NORMAALKRACHT het ontwerp gemaakt voor de inrichting van het kantoor van de Lloyds Banking Group te Amsterdam. Nu is NORMAALKRACHT wederom gevraagd. Een hele eer, we zijn momenteel druk in de voorbereidende fase en gaan op korte termijn beginnen met de bouw.