Mizuno Showroom EMEA

Normaalkracht ontwerpt de nieuwe showroom van Mizuno EMEA aan het rivium quadrant. We hebben samengewerkt met het product designteam van Mizuno om een hedendaagse showroom te creëren die staat voor innovatie in sport en geavanceerde engineering. De ruimte is ontworpen met een sterke visuele taal die dynamiek en vernieuwing uitstraalt, gebruikmakend van icoontjes en symbolen die deze thema’s benadrukken. De kledingrekken, displays en de algehele visuele representatie van de showroom zijn zorgvuldig ontworpen om een naadloze merkervaring te bieden.

In lijn met de huisstijl van Mizuno, zijn de kenmerkende kleuren van Mizuno Enerzy toegepast, aangevuld met spiegelende oppervlaktes en transparante elementen. Grote, levendige kleurvlakken voegen een extra dimensie toe aan de ruimte, resulterend in een ‘wow-effect’. We zijn trots op wat we samen met Mizuno hebben bereikt: een showroom die niet alleen een plek is voor productpresentatie, maar ook een bron van inspiratie voor bezoekers en partners. Dit project demonstreert ons vermogen om innovatieve concepten in realiteit om te zetten en een omgeving te scheppen die zowel esthetisch als functioneel aantrekkelijk is.

Wilt je meer weten over de transformatie van een merk naar een visuele ruimtelijke merkbeleving? Bel Sander van Lanen op 06-14268955