Menken Orlando

Menken Orlando is een internationaal opererend familiebedrijf dat foodconcepten ontwikkelt voor en levert aan gerenommeerde supermarkten, foodservice bedrijven en B2B klanten in heel Europa. De belangrijkste productgroepen zijn rijstzoutjes, noten, maaltijdverrijkers en chocoladeproducten.

Omdat het bedrijf flink groeit was er behoefte aan extra kantoorruimte en betere lunchvoorzieningen voor het productie personeel en de kantoormedewerkers. Een grote leegstaande fabriekshal, die voorheen dienst deed als opslagruimte zou worden getransformeerd tot kantoor en lunchruimte. Normaalkracht is gevraagd een ontwerp te maken dat past bij het innovatieve karakter van het bedrijf.

Door het gebruik van natuurlijke materialen, veel glas en grafische uitingen is het een aangenaam hedendaags kantoor geworden. Midden in de kantooromgeving is er een breakout-zone met boomstronken, een referentie naar het dorpsplein. Dit geeft het geheel een speels karakter en maakt het een ideale plek om even een koffie te pakken en bij te kletsen met collega’s.
De lunchruimte is een open plek geworden waar kantoormedewerkers en productiepersoneel elkaar kunnen ontmoeten, daar waar men elkaar normaal niet zo snel treft.

Wilt u meer weten over het nieuwe kantoor van Menken Orlando? Bel Sander van Lanen op 06-14268955

Project Type

  • Interieur Architectuur

Functie

  • Kantoor
  • Horeca

Team

Opdrachtgever

Locatie

  • Kerketuinenweg, Den Haag

Status

  • Gereed 2015